En hier....de laatste roddels, maar ook feitjes, nieuwtjes die ik als official Van Wie Ben Jij Er 1 reporter uit alle hoeken van Noordwijkerhout en wijde omstreek verzamel
 (meestal via dronken voering!Burrp!
»Heb jij vette nieuwtjes gehoord?
mail ze dan ff naar me! vanwie_reporter@vanwie.nl
Hier het VETTE nieuws:
»20-september-10 Zo dan!Weer een jaartje verder, schiet lekker op! Hoop nieuwtjes tuurlijk! Onze Deb is in de echte Van Wie bar geweest in Bergen op Zoom! Kijk maar naar de kiekjes! Nog meer nieuws? Stuur t ff door, zet ik ut d'r op!Mazzel! Paparassie! Hier de story van onze Pebbels:
Nou ut is gelukt hoor! Debje is IN het Zwijnshoofd geweest, overigens 
een kroeg waar je nog niet dood gevonden wil worden hahaha maar gezien 
de leeftijdscategorie die daar komt zullen er vaak wel doden vallen (van 
ouderdom) whaaaaaaaa. Maar toch leuk er geweest te zijn, de bar is idd 
precies hetzelfde als op onze site. Er zit nog een gedeelte achter, het 
is wel een behoorlijk grote kroeg dat dan wel weer. Kijk maar naar foto's

»11-november-09 Prins en Prinses af, een nieuw jaar met Kassa, ook weer zo'n scouter.

»11-november-08 Onze eigen Ralphie is de Prins!! Samen met Harry zijn ze dit jaar Prins Picasso & Prinses Scarlett in het Kaninefaaten rijk! Dat wordt feesten!

 

»4-februari-08 Goed voor de 1e prijs! Petra & Jurgen, ijs-paartje! Nog nooit op een zondagavond carnaval gevierd en ze wint de 1e prijs van best geklede! Wie zat er toch in de jury....

»2-februari-08 Goed voor de 6e prijs! Herrie in de keuken. Wat een tering herrie maakten die Van Wietjes in de optocht. Van mij hadden ze op de Brink mogen blijven. (ik had nog hoofdpijn van 1-2-trioo) Ik heb al wat kiekjes gespot (klik hier)

»10-december-07 "We hebben een optocht idee! We hebben een avondje zitten zuipen in de kroeg en hebben een idee", aldus een dronken Van Wie Ben Jij Er 1 die ik op de plee aansprak die avond!

»1-juli-07 Die Jurgen, is de 2e Noordwijkerhouter over de finish van de Noorwijkerhoutse Triathlon! Wat een sporter die we bij de Van Wietjes hebben! Top! Maar eh, hij is de hele huldiging vergeten, lees hier z'n verhaal (klik hier)! hij stond nog een paar familieleden aan te moedigen! Wat later kwam hij er achter dat hij de hele podium ceremonie was misgelopen! Om dit een beetje goed te maken is in de Van wie Bar een speciale tribune (klik hier) neergezet met 6 traithlon missen! Jurgie, gefeliciteerd!

»3-juni-07
De Van Wie Reporter heeft net een vette roddel binnen gekregen, het schijnt dat er 4 Van Wietjes stiekum ff op vakantie gaan! naar de Vo vd Geezt of zoiets....zouden ze op tijd terug voor de BBQ zijn?

»22-mei-07 Jurgie gaat hokken met Petra! Vet nieuws niet?!

»21-april-07
Leuk feestje hadden de Van Wietjes gisteren! Miki vierde met 3 leeftijd maatjes dat ze in 1967 op de wereld zijn gekomen! Ik zag de Van Wietjes met de trein naar Station Haarlem gaan en op perron 3a een zaaltje in kruipen! Stiekum heb ik wat kiekjes van ze kunnen maken! Klik hier!

»17-april-07
Phoe lastig, de Van Wie Reporter is op zoek naar een 70's kloffie, anders valt ie teveel op op het komende feessie om Miki's verjaardag te vieren in Haarlem! Maar hij zal er zijn incl kladblok en camera om alles vast te leggen!

»11-maart-07 Jeetje! De Van Wie Reporter lag eventjes z'n roes van de Carnaval uit te slapen en ineens waren er weer 2 "Van Wie"-tjes erbij! Na wat speurwerk is hij er achter gekomen dat Pistolen Paultje en Roen binnenkort een stevig paar pilsjes gaat inhalen met dikke sigaren erbij....zou dat ermee te maken hebben?

»18-februari-07 De Van Wie Ben Jij Er 1-ers hebben deze Carnaval een nieuwe Residentie gekregen! Hier de 1e kiekjes!

»18-februari-07 De Van Wie Reporter heeft concurenten... het AD.

»17-februari-07
De Van Wietjes hebben de 7e prijs gewonnen in de optocht! Wat een helden! Gefeliciteerd luitjes! De Van Wie Reporter stond dit jaar tussen het Kokkerhouts publiek welke genoten van de enthousiaste Vanvaria's blazers! P. Aparazzi, een collega heeft a; wat kiekjes gescored! Laterrr!

»21-januari-07 Ik heb ze nie gezien dit weekend,ze doen het rustig an De Van Wietjes, stilte voor de storm denk ik!

»10-januari-07
Ha! Ik heb ze! Aanstaande vrijdag gaan de Van Wietjes vergaderen! Knopen doorhakken! Wat gaan ze doen in de optocht? Ik heb van een betrouwbare bron vernomen dat het gaat gebeuren!! Groeten van uw Van Wie Reporter!

»30-december-06 De Van Wie Reporter, heeft afgelopen vrijdagavond een rebus (klik hier) kunnen onderscheppen! Hij kon dus de geheime brainstorm sessie van Van Wietjes afluisteren.... zo! Onder het tafeltje bij Van Der Geest kreeg hij de nodige schoppen en kon net niet alles horen want er werd teveel bier gemorst in z'n oren... Toen ze naar huis liepen heeft hij ze nog proberen te achtervolgen. Daar heeft hij nog wat kiekjes en filmpjes van kunnen maken, maar daar is het bij gebleven....meer heeft hij niet kunnen lospeuteren... Klik maar op de foto's voor de filmpjes!

»24-december-06
O,o, o, ik, uw trouwe Van Wie Reporter, zat er flink naast, Van Wie Jurgie vierde de 22e zijn verjaardag! En ik zat thuis op de bank een herhaling van die 2e hands reporter Baantjer te koekeloeren! Helemaal vergeten! Heb ik ff alle laatste roddels en biertjes gemist! Nu weet ik niet zeker of er nu wel of niet een brainstorm voor de optocht komt, wie nou wel en wie nu niet meelopen, ik ben helemaal van de leg. Ik denk dat ik maar even rustig kerst met mevrouw de Reporter moet gaan vieren, dan zit ik ook weer vaker op de Van Wie Report WC waar de Van Wie Kalender hangt!

»12-november-06 O,o, o, wat waren ze zenuwachtig! Zou Rolf prins Bakkie de 1e worden? Ging Harry nou weg om een jurk an te doen? Nee, nee, nee, alleen maar ff naar de WC.... het werd Prins Bierman de 1e! Prins Crea en Prinses Tief?! Ook leuk! En helemaal nieuws op die avond was Petra! Het Haagse Vlammetje van Jurgie! Na gisteravond helemaal op de hoogte van de Noortukkerhoutse gebruiken, zong het volkslied bijna mee! 

»10-november-06 Rolf en Harry, Rolf en Harry, we wensen jullie heel veel geluk! Ja,ja, de Van Wietjes hebben in de kelder, het Knertje, een 12,5 jarig bruilofts feessie gevierd! Na de Koetillers mochten zij de buhne op! Het klonk als een klokje!De keeltjes hadden ze goed gesmeerd... de zuiplappen...

»25-juni-06 Nou eh, ze zouden naar Park-Pop en daarna na Dollen tussen de Bollen gaan, maar ze zijn lekker binnen gebleven om te schuilen, de mietjes eh....Van Wietjes!! Bes lekker voor mij, kon ik (de van wie reporter ook thuis blijven voor nederland Portugal!) Oh eh, wel vette roddels!!! ... de leste vrijgezelle Van Wietje is gevallen voor de charmes van een elegante dame....mmmmmm...werk aan de winkel voor uw Van Wie Reporter!! Tot gauw!

»13-juni-06 Ole ole ole, Van Wie Ben Jij Er 1 oranje! Ik heb onze grootste oranje fan Michael betrapt. Hij zei geen oranje fan te zijn en stil in Turkije het WK te laten overwaaien.... maar ik, uw reporter heb een foto kunnen maken van Michael op een oranje terras, kijkend naar het WK, niets is zo veranderlijk als een mens...

»22-mei-06 De Van Wietjes zijn verrast door een Windhoos in Noordwijkerhout! Waarschijnlijk zit Waljo erachter.... een aantal uur ervoor schijnt hij een enorme bonenschotel naar binnen gewerkt te zijn. Zie ook het RTL-4 nieuws met Ted Tornado!

»21-mei-06 Jurgie gaat d'r vandoor! Volgens mij (de Van Wie Reporter) gaat hij iets jatten. Dat zal zo rond 3-4 juni zijn. Wat er gejat gaat wordenheeft de redactie nog niet kunnen achterhalen, het schijnt iets met Ropa te maken te hebben....de vluchtroute is reeds bekend. Via het betere speurwerk hebben we er een heuse kaart van kunnen fabriceren.

»23-apr-06
De Van Wietjes doen t ff mak an. Wel heb ik als reporter laatst nog wat Van Wietjes zien zuipen bij Ralphie, hij werd 20!! (maal 2 dan..) Verder reizen de Van Wietjes de wereld rond d! De laatste maand zaten ze in Turkije, Uruguay, Barzilie, Dubai, Gran Canaria en de Zilk! Zouden ze met een wereld tournee begonnen zijn? Ik hou u, trouwe lezer, natuurlijk op de hoogte!

»27-mrt-06 VanWie lid geëerd in Uruguay!

»15-mrt-06 De Van Wie Reporter kon via via in de mailbox van een onwetende Van Wie Ben Jij Er 1 komen, dit mailtje las hij:


»4-mrt-06 De Van Wietjes kunnen niet achterblijven! Ook zij gaan voor een Carnavals vaandel! Bij Gerrit Heen En Weer zouden ze al een kleur ge"kleemt" hebben....ik heb beslag weten te leggen op de 1e ontwerpen! Zou dit het worden? Of gaan ze voor andere kleuren? Ik hou het voor u in de gaten!

»29-feb-06
Nou nou nou, de Van Wietjes hebben de 3e prijs in de carnavals optocht gewonnen! Ik was erbij vanaf de Brink tot aan de Schelft! De Kiekjes zijn er! Klik hier! Daarna gingen ze verder Carnavallen en ja hoor daar wonnen ze weer een prijs! Een Van Wie Roen als paddestoel won hij de 1e prijs als best gekleede op het Kabouter bal! Volgens mij was hij stink zwam, er zat volgens mij een luggie an! Maar lachen was het wel! Superavond afgelopen zondag!! Kijk bij de foto's ook maar ff naar de rest van de Carnavals kiekjes!

»19-feb-06 Ik, de Van Wie reporter ondekte een vreemd setje: Tinus & Harry in Braziliaande sferen met cocktail! Na intens speurwerk zag hij Tinus weer in z;n oude patroon, met 2 bier in z'n hand. Niets aan de hand dus!

»11-feb-06 Kent u die mop van die lui die naar Bergen op Zoom gingen? Nou lees de mop hier: De Van Wietje gingen op weg maar zoals altijd gebeurde er weer van alles, wat een verhaal.
Om 12:00 bij Annie, 12:10 vertrokken en om 12:26 de trein gemist. Toen om 12:56 trein gepakt naar Leiden. 13:34 trein naar Bergen op Zoom maar die had ruim 25 minuten vertraging!!
14:00 de trein uiteindelijk genomen,14:25 melding dat de trein niet meer verder rijdt vanwege storing in tunnel bij Barendrecht. Opties: de trein nemen naar Utrecht, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of wachten tot de NS bussen inzet (dat duurt minstens 1 of 2 uur) of met de reguliere bussen naar Dordrecht gaan.
Ze kozen voor optie 3: dus buiten zoeken naar bussen. Heel de omgeving van het station Rotterdam was opgebroken. Na zoeken naar bushaltes en vragen aan busmedewerkers krijgen ze te horen dat er op Metrostation Zuidplein de goede bus staat.
Ze namen bus 144 naar Ridderkerk daarna bus 142 naar Dordrecht. Dit kostte 6 strippen per persoon. Ze stempelen af, nemen de metro naar Zuidplein, zoeken weer de bushalte en wachten op de bus. Bus arriveert, maar die gaat niet naar Ridderkerk.....
De chauffeur wijst ze op een andere bus die niet op zaterdag rijdt, zij weer terug naar chauffeur en deze komt met de volgende oplossing: ze wachten nog drie kwartier en kunnen dan weer een bus 144 nemen die dan wel een overstap kan regelen in Ridderkerk.
Ze kiezen dan om maar weer terug te gaan naar Rotterdam CS (helaas van de 6 strippen per persoon) en hopen dat inmiddels de trein weer rijdt of dat er inmiddels bussen zijn ingezet.
Op CS ontdekken ze dat ze de trein naar Rotterdam Lombardijen moeten nemen. Van daaruit gaan er dan bussen naar Dordrecht en daarvandaan kunnen we dan weer de trein nemen naar Bergen op Zoom. Aankomend op het station ontdekken we dat we net de trein naar Lombardijen hebben gemist. De volgende gaat om 16:17.
En dan beslissen ze de handdoek in de ring te gooien. Rolf wordt ingelicht en ze hopen dat hij snel in Leiden kan komen.
Ze stappen ook in de trein naar Leiden. Deze trein loopt vertraging op omdat er nog geen conducteur aanwezig is, maar uiteindelijk vertrekken ze. Om 17:10 komen ze aan in Leiden, drinken wat bij de Bruine Boon en om 18:00 uur schuiven ze aan bij De Mexicaan. Kwartiertje later is ook Rolf gearriveerd en ze hebben een lekker etentje!! Het was werd toch nog gezellig!!! Ze moeten het dus nog maar een keertje proberen!

 
»6-feb-06 De Van Wietjes gaan met de trein naar Bergen op Zoom! Ze gaan een bezoekje brengen aan de kroeg die voorbeeld heeft gestaan voor de Van Wie kroeg! Dat zal wel weer uitmonden in een zuipfestijn Binnenkort hier de reportage, uw reporter reist natuurlijk stiekum mee om alles te horen en te zien!!

»30-jan-06
De reporter heeft nu weer wat ondekt, echt VET HOT nieuws! De Van Wie Bar bestaat echt!! Hij staat in Bergen op Zoom in cafe Het Zwijnshoofd! Er is zelfs al contact tussen de uitbaters aldaar en enkele Van Wietjes! Er is zelfs sprake van een excursie naar deze kroeg om het sfeertje te proeven! Wanneer zullen ze gaan en hoe zal dat uitpakken.... ik hou het in de gaten!

»18-jan-06
Die Webmassies van deze site hebben 't voor mekaar hoor, ze hebben 't tot"CARNAVALS SITE VAN 'T JAAR" geschopt!Door de jury van de Kaninefaaten zijn ze als beste uit de bus gekomen! Lachuh niet, ik wist het al natuurlijk, komt nl. door deze super nieuws rubriek...toch?

»14-jan-06
Krijg ik de Kaninefaat in de bus, staan de Van Wie Ben Jij Er 1-ers er in! Ik krijg ze nooit voor een interview...! Ik ben er ook achter gekomen dat ze weer begonnen zijn met klussen voor de optocht! Een paar gasten zag ik afgelopen donderdag in de schuur bij Pa Vossie en vanmiddag zag ik de wijvies ook knutselen! Dat gaat wat worden denk ik! Zodra ik weer wat ze maken laat ik het hier weten!

»8-jan-06
Jo! Eerst nog ff de beste wensen luitjes!Veel gebeurd de leste tijd! Ik heb een gastenboek en een web-log gesignaleerd op de site! Ik krijg concurentie als reporter! Verder heb ik de Van Wietjes weer betrapt op een zuip middaggie. De foto's staan op deze site (dank aan Pa Pa Razzi) Ik kon nog niet hun optocht idee opvangen, daar moet ik nog wat speurwerk voor doe, maar er achter komen zal ik! Met wat bier heb ik er zo 1 omgekocht!


»
11-dec-05 Als reporter kom je overal.
 Nu liep ik dit weekend door het bos met wat vrouwelijk gezelschap en watzag ik daar?
Jurgie van de Van Wietjes die een boom aan het omzagen was!

»1-dec-05 Hee wissie dat je dit jaar met muntjes moet betalen bij Van der Geest? Da's ook wat? Weer meer muntjes. Die van de Schelft, van der Geest, voor de plee, telefoon, ik weet 't niet meer horrrr
»
hier een demonstratie, het muntje past dus gewoon in je oog!Handig als je moet pissen

»26-11-05 Dit weekend heb ik ff door wat raampies staan kijken, en ja hoor! De Van Wie Ben Jij er 1-ers stonden natuurlijk weer te zuipen! Bij Tinus, die was jarig zaterdag. Ouwe L.L! En natuurlijk! Pets! Bier & wijn over de vloer! Altijd weer een zooitje! Nooit ff netjes natuurlijk! Naast me stond die ouwe Klaas met z'n zwarte Piet! Ik heb ze gelukkig tegen kunnen houden want ze wilden naar binnen om aan de Tapa's te gaan happen (Spanjolen)! Deze week staat er ff niets op de Van Wie agenda. maar ik hou ze in de gaten, de malloten.....in 't weekend weer los denk ik....