Hier wat linkies & moppies om aan de Van Wie Ben Jij Er 1 bar te vertellen!
 


Moppennet


Lach van de dag!


Moppen


Knettergek

 

En hieronder de beste "Van Wie Moppies"!
De meeste zijn het resultaat van intens mail verkeer (meestal tijdens het werk) tussen Ralphie, Tinus en Roen!

 
Drie vrouwen zitten aan de koffie en bespreken hun seksleven. "Als ik Hans pijp en ik kietel zijn ballen, valt me op dat zijn zak  altijd een beetje koud aanvoelt", vertelt Mieke.
 "Da's sterk", beaamt Toos, "Dat heeft onze Kees ook. Dat ding is steenkoud als ik hem oraal bevredig." Ze vragen aan hun vriendin of zij diezelfde ervaring heeft. "Dat weet ik niet", antwoordt Nel, "ik pijp Toon nooit. Dat vind  ik een beetje eng." De twee anderen zijn heel verbaasd en moedigen Nel aan om het ook eens  te proberen. De week daarop zitten de drie weer aan de koffie. Nel heeft een blauw  oog en een dikke lip.
 "Hoe kom je daaraan?", vragen Mieke en Toos. "Nou, op jullie aanraden heb ik Toon van de week ook eens gepijpt. Op een gegeven moment vroeg hij waarom ik de hele tijd zijn zak aan het betasten was. Toen zei ik: 't Is vreemd, jouw zak is warm maar die van
 Hans en Kees voelen altijd koud aan."
 
Een nymfomane loopt over straat en ineens krijgt ze toch zo'n verschrikkelijke goesting. Ze ziet niemand op straat dus begint ze overal aan te bellen, maar er  doet niemand open. Ze loopt dan maar een kerk binnen. Alleen de priester is daar."Wat kan ik voor u doen, kind?"
"Neem me, neem me nu, ik houd het niet meer uit." "Maar ik ben priester !" "Doet er niet toe, neem me nu!" De priester begint zwaar te zweten en de nymfomane blijft maar aandringen.
Ze kruipt op het altaar, kleedt zich uit, legt zich gereed en blijft smeken.
"Toe priester, neem me dan", en ze begint zichzelf te strelen.De priester wordt wanhopig. "Ik mag het niet, ik heb geloftes afgelegd, ik ben priester." "Dat kan me niet schelen, ik ben zo heet en zo nat, maar komaan, neem me dan toch." De priester houdt het bijna niet meer uit en is radeloos. Hij draait zich om naar het kruis en begint te bidden :"Jezus, help me, wat moet ik doen?" Jezus antwoordt:"Maak me los, lul!"
 
 
 

Weet je een geinige site of wereld mop die hier bij moet staan, mail die site dan ff door:
 »
klik hier«

       
       

 

 

 

Echt een schijt spelletje....