Lachen joh, vanaf 1999  doen de Van Wie Ben Jij Er 1-ers mee met de carnavals optocht in Noordwijkerhout! We verzinnen dan wat leuks om te doen, bouwen een karretje in de schuur bij pa Vossie. Hier alle inzzzz & outzzzz van de optochten!
 Klik op het jaartal voor een uitgebreide rapportage & foto's!!!
2010: DNA onbekend?
2009: Wie is de nar?
2008: Herrie in Kwieziens keuken
2007: Vanvaria's Blaasorkest
2006: Kokkerhouts Monopolie
2005: De Noortukkerhouter
2004: De Engelse Tuin
2003: Wij verhuizen naar Munnekeweij
2002: Koetiller worre?
2001: Prins Columbus for burgemeester
2000: Mokum's smartlappen koor
1999: Alegro's dweilorkest
2010: Dit jaar hebben we weer de 9e prijs gewonnen in de optocht der Kaninefaaten. Bij de loopgroepen deden we mee als DNA laboranten om het Noortukkerhoutse publiek te testen waar hun roots liggen! Dit jaar een paar wagenbouwers en lopers! Mooi verdeeld niet?
Bekijk hier de kiekjes van de optocht!

2009: Dit jaar hebben we de 9e prijs gewonnen in de optocht der Kaninefaaten. Bij de loopgroepen deden we mee als narren en narinnen uit de hofhouding van onze Prins Picasso en Scarlett, onze eigen Rolf en Henriette!
Bekijk hier de kiekjes van de optocht!

2008: Dit jaar hebben we de 6e prijs gewonnen in de optocht der Kaninefaaten. Bij de loopgroepen deden we mee als koks met als titel "Herrie in Kwiezien's keuken". Dit jaar was  Prins Jan Kwiezien en z'n Prinses Cristal (zussie van Loissie) het prinsenpaar in Kokkerhout. Herman den Blijkers programma herrie in de keuken beelden we letterlijk uit door op pannen te rammen! Wat een herrie!
Bekijk hier de kiekjes van de optocht!

2007: Dit jaar hebben we de 7e prijs gewonnen in de optocht der Kaninefaaten. Bij de loopgroepen deden we mee als "Vanvaria's Blaasorkest"! Dit jaar was Prins Krea en z'n Prinses Varia het prinsenpaar in Kokkerhout, vandaar de naam Van"Varia". En je moet wat te blazen hebben dus namen de Van Wietjes een bellenblaas mee!
Bekijk hier de kiekjes van de optocht!


2006: Dit jaar hebben we 3e prijs gewonnen als een levend Kokkerhouts Monopoly spel! In dit jaar staan er namelijk onwijs veel huizen te koop omdat er een nieuwe wijk wordt gebouwd in Noordwijkerhout, leuk ideetje om dat op de hak te nemen. Het monopolyspel had naast de levende pionnetjes, huizen, hotel, bankemployee's en monopoly mannetjes echte Noordwijkerhoutse straatnamen!
Bekijk hier de kiekjes van de optocht!

2005: In 2005 deden we "De Noordtukkerhouter, speciale editie" Als reporters,
kranten bezorgers, promotie-team en een drukpers bemand door echte drukkers gaven we een speciale carnavals editie uit. Het weekblad de Noordwijkerhouter is opgeheven in in de Zeekant opgenomen. Heel Noordwijkerhout mist nu hun eigen juffertje. Daarom bracht Van Wie Ben Jij Er 1 nog 1x deze krant uit in de optocht! We wonnen de 6e prijs!
Bekijk hier de kiekjes!

2004: In 2004 deden we "De Engelse tuin leeft, als ie prinsennamen heeft! We liepen dit jaar als Engelse Tuin in de optocht! We leukten het parkje op met 44 prinsen namen want dit jaar bestaan de Kaninefaaten nl. 44 jaar en er zijn dus 44 Prinsen geweest! We liepen met een Aqua-vijvertje, Eik van Columbus, Primeur Prieeltje, tuinkabauters en tuinmannen? Het was wel erg koud dit jaar! Brrrrrr! Maar gelukkig was het lekker warm in de Schelft! Daar werden we naar het podium gehaald om weer de 1e prijs in ontvangst te nemen!! Daar kregen we hem weer, voor de 2e keer! Die enige echte, onvervalste Noordwijkerhoutse Mega Grote Wisselbokaal!! 25 biertjes passen erin!!! Proost!!
Bekijk hier de kiekjes!

2003: In 2003 deden we "Wij verhuizen naar Nieuw Munnekeweij" Als verhuizers, verzorgers & verzorgsters en natuurlijk de bejaarden uit bejaarden centrum gingen we verhuizen van oud Munnekewei naar Nieuw Munnekeweij! (met dank aan de Pa van Go voor de bejaarde attributen uit Zorgcentrum de Anthoniushove uit Lichtenvoorde) En we wonnen de 1e prijs!!!! Gaaf he? We wonnen de wisselbeker! Vol met bier hebben we het in de grote zaal van de Schelft gevierd! Was een te gek carnaval!! Bekijk hier de kiekjes!

2002: In 2002 deden we "Koetiller worre?". De koetillers (de populairste  boeren blazers van de bollenstreek) zochten nieuwe mensen voor hun kapel. We probeerden als nep-koetillers nieuwe leden te testen op hun toetervermogen! Nieuw deden mee Roen, Go, Sellie en Joop. We wonnen toen niets. We weten nog steeds niet hoe dat nu kan, stonden we niet op de lijst of dacht de jury dat we echt reclame maakten? Na navraag bij de jury zijn we niets wijzer geworden...... Bekijk hier de kiekjes!

2001: In 2001 deden we "Prins Columbus for burgemeester". De eerste gekozen burgemeester, dit omdat de burgemeester weg ging per 1 april. Nieuw deden mee Waljo en Jurgie. We wonnen toen de 2e prijs. Bekijk hier de kiekjes!

2000: In 2000 deden we "Mokum's smartlappen koor". Dit jaar hadden we namelijk Prins Mokum als Prins Carnaval. We zongen toen allerlei smartlappen met een Noordwijkerhoutse tekst. Nieuw deden mee Ronald, Paulus, Lexie, Mels en Rianne. Volgens mij wonnen we toen de 3e prijs. Bekijk hier de kiekjes!

1999: In 1999 deden we "Alegro's dweilorkest". Prins Alegro was dit jaar Prins, de muziek Prins. Met potten en pannen en een hoop herrie en Lau, Miri, Pebbels, Tinus, Lois, Harry en Annie. Volgens mij wonnen we toen 7e prijs. Bekijk hier de kiekjes!